Încă un boicot al consilierilor din Târgu Jiu. Urmează plângeri penale

Consilierii locali ai PSD și PSRo Târgu Jiu au boicotat din nou ședința de consiliu în care ar fi trebuit validat rezultatul concursului pentru șefia Clubului Sportiv Municipal. Concursul a fost câștigat de Robert Bălăeț, iar administrația avea la dispoziție 15 zile pentru a semna contractul de management.

Cele 15 zile expiră miercuri, 27 februarie, dar primarul Romanescu nu poate semna contractul fără o validare prealabilă a consiliului local. Luni, în ședința de consiliu, aleșii locali au refuzat să voteze, motivând că nu aveau la mapă proiectul de management al lui Bălăeț. Aceștia au fost convocați în ședințe ad-hoc marți și miercuri, dar majoritatea din consiliu a boicotat.

Marcel Romanescu a declarat miercuri că analizează variantele. "Încă nu știu ce voi face. Ar fi o variantă, să ceară candidatul o prelungire de 45 de zile, dar numai candidatul poate face asta. Dacă nu, probabil că se va ajunge la plângeri penale. Încă analizăm toate posibilitățile", a spus Romanescu.

Robert Bălăeț, cel care a câștigat concursul, a anunțat marți că va face plângere penală Primăriei și Consiliului Local, dacă nu îi va fi semnat contractul de management. (R.S.)

Vizualizări: 1,371

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: