Primăria Turceni face angajări

Primăria orașului Turceni, județul Gorj, a scos la concurs trei posturi, fiind vorba de funcții contractuale. Persoanele care vor fi recrutate vor presta activitate în cadrul Centrului de consiliere și sprijin pentru părinți și copii, un compartiment al primăriei. Administrația locală caută să angajeze un șef pentru acest centru, un psiholog, precum și un asistent medical generalist.

Candidații pentru postul de șef centru trebuie să aibă studii în domeniul științelor juridice, administrative, asistență socială, sociologie sau psihologie. De asemenea, trebuie să aibă minimum 2 ani vechime în specialitatea studiilor și experiență de minimum 2 ani în servicii pentru protecția copilului. La postul de psiholog, cei interesați trebuie să aibă minimum 1 an vechime în specialitatea studiilor și tot atât experiență în servicii pentru protecția copilului. Aceeași condiție este valabilă și pentru cei care aplică la postul de asistent medical generalist.

11 martie este termenul limită pentru depunerea dosarelor. Proba scrisă va avea loc în 20 martie, iar interviul în 27 martie.

Vizualizări: 2,920

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: