Încă un deces Covid în Gorj. Al șaptelea!

Gorjul a înregistrat duminică al șaptelea deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus. Este vorba de un bărbat de 71 de ani din Novaci, a cărui soție este și ea infectată. Bărbatul a fost adus sâmbătă în spitalul din Târgu-Cărbunești, în stare critică, iar medicii nu au reușit să-i salveze viața. 

Managerul spitalului din Târgu-Cărbunești, Constantin Târziu, a spus că bărbatul a venit în stare gravă, iar situația lui s-a deteriorat rapid. "Ultimul deces a fost înregistrat, pe raza județului Gorj, în data de 17.05.2020. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 72 de ani, care avea mai multe afecțiuni cronice: hipertensiune arterială, diabet zaharat tip II, boală cronică renală", a transmis DSP Gorj.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, la nivel național au fost înregistrate alte 165 de noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI, în acest moment, sunt internați 193 de pacienți. Cifrele sunt tot mai mici de la o zi la alta, semn că ne îndreptăm spre o normalizare a situației.

Gorjul figura în statistica națională cu 94 de cazuri diagnosticate în ultimele trei luni. Până acum au fost înregistrate șapte decese, cele mai multe persoane având însă și alte afecțiuni grave.

Vizualizări: 4,435

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: