Încă un derby la Turceni, Ştiinţa joacă sâmbătă cu Petrolul Bustuchin

Ştiinţa Turceni va mai avea de susţinut un meci dificil în acest week-end, în compania celei de-a doua clasate, Petrolul Bustuchin. Meciul se dispută sâmbătă, cu începere de la ora 13:00, când se va juca şi la Mătăsari meciul echipei locale Minerul cu Avântul Baia de Fier.

Etapa a 13-a din Liga judeţeană va programa sâmbătă două meciuri, iar duminică restul partidelor. Liderul detaşat din liga 4 Gorj, Ştiinţa Turceni, primeşte vizita principalei contracandidate la titlu, Petrolul Bustuchin.

Dacă Știinţa nu are mari emoţii, fiind la opt puncte de urmăritoarea de pe locul secund, Bustuchinul are nevoie de victorie, sau măcar un egal, pentru a demonstra că este o competitoare pe măsura liderului.

Petrolul a avut evoluţii fluctuante în acest sezon, dar în ultimele etape echipa din Bustuchin a arătat o formă bună, aşa că orice rezultat este posibil la Turceni.

Tot sâmbătă, cu începere de la ora 13:00, se va mai juca o partidă din etapa a 13-a, Minerul II Mătăsari – Avântul Baia de Fier. Duminică sunt programate  şi celelalte meciuri ale etapei, în care Jiul Rovinari va avea o deplasare lejeră, pe terenul ultimei clasate, Petrolul Stoina.

Vulturii Fărcăşeşti are nevoie de o victorie sau un egal în micul derby al locurilor 3 şi 4, de la Novaci, dacă vrea să păstreze locul de pe podium, altfel novăcenii vor urca pe cea de-a treia poziţie din clasament.

Galerie foto



Vizualizări: 954

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: