Pandurii Târgu Jiu, ultimul meci pe Municipal din turul Ligii 2

Pandurii Târgu Jiu întâlneşte sâmbătă, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu, pe Concordia Chiajna, în ultimul meci din turul acestui sezon din Liga 2. Meciul este programat cu începere de la ora 11:00 şi este al doilea joc oficial pe care Pandurii Târgu Jiu îl susţine pe stadionul din Târgu Jiu, după inaugurarea acestuia.

Pandurii abordează meciul cu Concordia Chiajna de pe poziţia de lanternă roşie în Liga 2, echipa trecând acum printr-o situaţie foarte dificilă din cauza numeroaselor probleme financiare. Cu doar şapte puncte acumulat în cele 18 etape din Liga 2, Pandurii are o situaţie îngrijorătoare, mai ales că nu are la dispoziţie un lot foarte experimentat.

Gorjenii au schimbat deja doi antrenori în acest sezon, iar noul tehnician Călin Cojocaru, se află la debutul pe noul stadion din Târgu Jiu. „Ne aşteaptă un meci dificil cu Concordia, dar ne-am pregătit bine săptămâna aceasta. Vreau să stăm foarte bine în teren, să nu dăm spaţii adversarului şi să punem probleme când avem mingea. Vreau să marcăm, dar şi să ne apărăm bine. La Rapid, ne-am apărat prost, puteau să ne marcheze şi mai multe goluri, şi, sincer, nu am întâlnit un Rapid devastator, să ne omoare cu fotbalul, dar noi am făcut greşeli foarte mari. Am multe pretenţii de la jucătorii mei, vreau să pună în practică ce le cer eu, să fie mai agresivi, cu o atitudine mai bună”, a spus noul antrenor al echipei Pandurii, care a debutat oficial pe banca gorjenilor în meciul din etapa trecută cu Rapid, pierdut de Pandurii, scor 4-0 pentru Rapid.

Cu doar 9 goluri marcate, Pandurii are şi cel mai slab atac din divizie, iar apărarea a primit 39 de goluri, fiind, de asemenea, cea mai slabă din Liga 2.

Meciul programat sâmbătă, de la ora 11:00, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu, este ultimul joc susţinut de echipa gorjeană pe teren propriu în acest tur în care echipa a avut cel mai slab parcurs de la retrogradarea din Liga 1.

Porţile stadionului Municipal se vor deschide de  la ora 10:00, iar clubul din Târgu Jiu a anunţat că pot intra gratuit la peluză copiii şi tinerii cu vârsta de până la 18 ani. De asemenea, abonaţii clubului pot folosi vechile abonamente pentru a intra la meci, nefiind folosit sistemul de turnicheţi al stadionului.

Program etapa a 19-a:

Sâmbătă, 23 noiembrie, ora 11.00

Dunărea Călăraşi – Metaloglobus Bucureşti

FK Csikszereda – Campionii FC Argeş

Ripensia Timişoara – ACS  Viitorul Târgu Jiu

Sportul Snagov – CSM Reşiţa

Pandurii Târgu-Jiu – Concordia Chiajna

Sâmbătă, 23 noiembrie, ora 12.00

Universitatea Cluj – ASU Politehnica Timişoara – DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1

Duminică, 24 noiembrie, ora 11.30

UTA Arad – Farul Constanţa – DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1

Luni, 25 noiembrie, ora 18.00

Petrolul Ploieşti – SCM Gloria Buzău – DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1

Marţi, 26 noiembrie, ora 17.00

CS Mioveni – Turris Oltul Turnu Măgurele – DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1 Rapid stă.

Vizualizări: 886

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: