Încă un partid reclamă distrugerea bannerelor la Drăguțești

Comuna gorjeană Drăguțești a devenit un câmp de bătălie politică, aici postul de primar fiind disputat de PSD, Pro România și PNL. După ce candidatul Pro România, Vasile Moșoiu, a depus plângere pentru că i-au fost distruse bannerele electorale, acum și ecologiștii se plâng că au avut parte de același tratament.

"La Drăguțești deja a început o campanie murdară, cu agresiuni asupra materialelor de publicitate electorală din partea unor cetățeni care nu înțeleg și nu acceptă că o campanie electorală este o competiție, nu un război", a spus Dumitru Miroiu, președintele Partidului Ecologist Român din localitate. Deocamdată poliția face verificări pentru infracțiunea de distrugere ca urmare a plângerii depuse de Moșoiu.

Candidatul PSD la Primăria Drăguțești este actualul primar, Dumitru Nelu Popescu. De la Pro România candidează fostul primar Vasile Moșoiu, care a câștigat alegerile și acum patru ani, dar nu i-a mai fost validat mandatul din cauza unor probleme penale. PNL propune candidatura lui Cristi Crăc, susținut puternic de primarul din Rovinari, care îi este cumnat.

În ultimele săptămâni, un număr însemnat de cetățeni din Târgu Jiu, Rovinari și Dănești și-au mutat domiciliul în Drăguțești, în acte, pentru a putea vota acolo, nefiind însă clar care dintre candidați apelează la astfel de tertipuri. (A.A.)

Vizualizări: 2,438

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: