Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Încă un primar vrea să concedieze însoțitorii persoanelor cu handicap

Primarul din comuna gorjeană Scoarța, Ion Stamatoiu, ia în calcul concedierea însoțitorilor persoanelor cu handicap, așa cum a procedat și primarul din Bîlteni. "Cred că toți primarii o să ajungă la această soluție. Noi avem deja 35 de persoane cu handicap care au însoțitor și 87 sunt cu indemnizație. Din bugetul local suntem în imposibilitatea de a achita aceste salarii. Așa o să facem și noi, o să contactăm toate persoanele cu handicap și toți însoțitorii, să rămână doar pe indemnizații", a spus Stamatoiu la Radio Infinit.

Acesta recunoaște că sunt persoane cu handicap care nu ar trebui să aibă însoțitor, dar au. "Se întâmplă să găsești însoțitorul acasă și persoana cu handicap este la cumpărături", a explicat primarul.

La rândul lui, primarul din Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman, a spus că are bani să asigure salariile însoțitorilor doar pentru șase luni. (M.M.)

Vizualizări: 4,177

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: