Încă un sindicat al minerilor, în AGA de la Pandurii

Membrii Adunării Generale a Acționarilor de la Clubul Pandurii Târgu Jiu au votat ieri pentru intrarea în rândurile acestei structuri de conducere a Sindicatului Liber Minerul Peșteana, fiind pentru prima dată când un sindicat al angajaților din Complexul Energetic Oltenia se implică în finanțarea echipei de fotbal, în afara Uniunii Sindicatelor Miniere Oltenia, condusă de Marin Condescu.

Primarul Florin Cârciumaru, membru în AGA, spune că toți reprezentații Adunării Generale a Acționarilor au fost de acord cu intrarea sindicatului respectiv în structura de conducere, după ce Marin Condescu a pledat pentru aprobarea solicitării celor de la Peșteana.

”Inițial am avut pe ordinea de zi votul pentru intrarea Consiliului Județean Gorj în AGA de la club, dar domnul președinte Condescu a precizat că mai sunt și alte cereri din partea unor persoane juridice interesate să devină acționari la Pandurii. Din toți cei prezentați de dânsul votul final a fost dat pentru cei de la sindicatul de la Peșteana. Ni s-a explicat că dumnealor au și personalitate juridică, au și resurse financiare pentru a se implica într-o astfel de activitate și, atunci, toți ceilalți membri ai AGA au fost de acord. Practic, și Consiliul Județean și cei de la Sindicatul Peșteana au devenit membri în Adunarea Generală a Acționarilor”, a declarat Cârciumaru.

AGA de la Pandurii a avut pe ordinea de zi, ca de fiecare dată, discuții despre modul în care s-au cheltuit banii la echipa de fotbal, primarul Florin Cârciumaru menționând că discuțiile de ieri nu au fost și ultimele pe această temă. Membrii AGA nu au intrat nici acum în posesia unui raport final cu privire la modul de folosire a banilor de la Pandurii și, ca urmare, discuțiile se vor mai relua și anul viitor. ”Este acea comisie formată din reprezentanți desemnați de fiecare acționar de la echipă, dar nu ne-a putut fi prezentat un raport final cu privire al cheltuielile de la club. Cei din comisie au cerut acte pentru a întocmi un raport, dar majoritatea actelor contabile de care ar fi avut nevoie au fost ridicate de Poliție și nu au fost returnate până acum. Probabil de abia după ce se vor termina anchetele organelor de control vom avea acel raport. Discuțiile de la această ședință au fost doar pe sume parțiale, fără să se poată trage o concluzie finală”, a precizat Florin Cârciumaru.

Vizualizări: 165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: