FCU Craiova vine la Târgu Jiu pentru un amical

Adrian Mutu va pregăti echipa în pauza competiţională la Craiova dar şi la Târgu Jiu. FCU Craiova va sosi în weekend la Târgu Jiu pentru un amical cu formaţia de Liga 2 ACS Viitorul Târgu Jiu.


Adi Mutu va avea la dispoziție aproape două săptămâni de antrenamente până la partida cu FC Argeș, însă antrenorul oltenilor de la FCU le-a oferit elevilor săi și câteva zile libere, până marți. Ediție.ro a informat că Mutu a perfectat în această pauză de meciuri de Liga 1 și o partidă amicală, cea care se va disputa la Târgu Jiu în compania formației ACS Viitorul. Sursa citată a mai informat că este de așteptat ca Andrea Compagno să înceapă să se antreneze din nou cot la cot cu colegii săi, după ce a efectuat în ultimele zile antrenamente separat. În această perioadă sunt urmăriţi şi jucătorii Bauza și Achim. deoarece și ei sunt așteptați să reînceapă cât mai curând ședințele de pregătire alături de colegii lor.

În ultimul joc din campionatul Ligii 1, Adi Mutu și Gică Hagi s-au aflat pentru prima dată în cariera lor de antrenori în postura de adversari, iar ultimul mare decar al naționalei României chiar s-a ridicat la nivelul „Regelui", după ce a pregătit tactic foarte bine partida încheiată cu scorul de 1-1. 

În ceea ce priveşte adversarul de la acest amical, ACS Viitorul nu a anunţat încă programul de pregătire şi nici faptul că va disputa un joc amical. 

Vizualizări: 721

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: