Încă zece zile de verificări la Pandurii Târgu Jiu

Acţionarii CS Pandurii, Primăria Târgu Jiu, Artego şi CE Oltenia au decis ieri formarea unei comisii ce va verifica situaţiile financiare de la club. Chiar astăzi era programată această verificare, care probabil se va face în absenţa lui Marin Condescu, el fiind aflat în arestul IPJ Gorj. Acesta declara ieri că rezultatul acestei analize va fi acelaşi cu cel al organelor care au verificat anul acesta activitatea financiară a clubului. Verificările vor dura zece zile!   

Primăria Târgu Jiu l-a delegat pe Constantin Fârţă, directorul Direcţiei Publice de Patrimoniu din cadrul primăriei Târgu Jiu. Primarul Florin Cârciumaru a explicat faptul că această comisie ar fi trebuie să facă această verificare demult, dar a stat pe loc deoarece Fârţă era plecat din ţară. „Reprezentantul desemnat de mine este acum la serviciu, începând de mâine comisia formată din reprezentanţi acţionarilor se va prezenta la club şi vor începe verificările. Nu cred că este capăt de ţară că s-a întârziat în ceea ce priveşte această verificare. Nu se poate menţine într-o funcţie, un manager atunci când nu are rezultate. Din punct de vedere administrativ, şi cred că rezultatele nu le poate nimeni contesta pentru că Pandurii este o echipă care a făcut performanţă, rămâne de văzut ce se va întâmpla din punct de vedere financiar după ce comisia va face verificările”, a declarat Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu Jiu.  

Marin Condescu este de părere că nici această comisie nu va constata nereguli la nivelul clubului de fotbal Pandurii Târgu Jiu. „Va fi de mâine o comisie care va analiza ce au analizat de fapt şi Finanţele şi lucrurile sunt foarte bune. Nu mă deranjează absolut deloc. Nimeni nu este implicat în activitatea clubului prin deţinere de jucători”, a spus Marin Condescu. 

Recent intrat în rândul acţionarilor, Ion Călinoiu spune că va cere schimbarea lui Marin Condescu de la conducerea clubului de fotbal. “Am înţeles că s-a reluat acest subiect şi că de mâine încolo se va începe analiza la sediul clubului cu comisiile constituite”, a declarat Ion Călinoiu.

 Directorul general al societăţii Artego şi membru asociat în AGA la clubul de fotbal, Viorel David a precizat cât vor dura verificările. “Trebuie ca această comisie să analizeze timp de 10 zile, dar mă îndoiesc că în 10 zile se poate trece prin toate hârtiile dintr-o firmă, în doi ani financiari. Noi am delegat pe Ioan Lupulescu, care este auditorul intern de la Artego”, a spus Viorel David.

Vizualizări: 236

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: