Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Încătuşat după ce „şi-a arătat muşchii”

A vrut să arate că este „zmeul zmeilor” şi a luat la bătaie un bărbat de 57 de ani, care îi putea fi părinte, lăsându-l lat în stradă, dar a ajuns să poarte cătuşe la mâini, chiar şi la două zile de la producerea faptelor. Un individ de 30 de ani din Bolboşi a fost încătuşat de oamenii legii, luni seara, după ce, de dimineaţă, fuseseră anunţaţi oficial de fratele celui agresat că acesta a luat bătaie în apropierea unui bar din satul Ohaba Jiu. Fratele celui bătut l-a indicat şi pe agresor, în timp ce pe victimă a transportat-o la spitalul din Turceni, de unde a şi fost transferat apoi spre spitalul judeţean de urgenţă din Târgu Jiu.

Poliţiştii din Mătăsari au fost cei care s-au deplasat la faţa locului pentru a face cercetările de rigoare, Inspectoratul Judeţean comunicând că localnicii au fost indignaţi de cele întâmplate. „Poliţiştii au identificat mai multe persoane, martori la acest eveniment, care au fost audiate. Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat că în seara zilei de 26 august a.c., în jurul orelor 20:00, pe fondul consumului de alcool, suspectul C.G.A. a lovit victima, în zona capului, cu pumnii şi picioarele.  Totodată, s-a constatat că prin faptele comise în faţa acelui bar, suspectul a tulburat ordinea şi liniştea publică, cetăţenii care au asistat la acest eveniment, declarându-se indignaţi de comportamentul lui C.G.A. În baza probatoriului administrat, poliţiştii au emis pe numele suspectului ordonanţă de reţinere pe timp de 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, se precizează în comunicatul de presă al IPJ Gorj.

Vizualizări: 97

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: