Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Incendiu în Târgu Jiu. Persoană decedată

Pompierii gorjeni intervin marți seara pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un apartament din Târgu Jiu. Din primele informații, o persoană a murit. Intervenția este pe strada Comuna din Paris. Victima este un barbat in varsta de 47 de ani.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu, precum si doua ambulanțe. Incendiul se manifesta violent, cu degajări de fum la una din încăperile apartamentului situat la parter.  Incendiul a fost stins și nu s-a impus evacuarea locatarilor din bloc.

Pompierii au găsit în apartament un bărbat decedat. Poliția face cercetări pentru stabilirea identității persoanei decedate și a cauzei probabile a nefericitului eveniment.

Apartamentul unde a avut loc incendiul aparține unei femei de 38 ani, din Tg Jiu, iar bărbatul găsit decedat are 47 ani și este din comuna Mogoșoaia, județul Dâmbovița.

Poliția face cercetări la fața locului pentru a afla cum a murit bărbatul și cum a izbucnit incendiul.

update AICI 

Vizualizări: 4,063

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: