Incendiu la Fântâna lui Coșbuc

Un incendiu puternic a cuprins duminică seara restaurantul Fântâna lui Coșbuc, din comuna gorjeană Bălești.

Două corpuri de clădire au fost cuprinse de flăcări. Mai multe autospeciale de intervenție cu apă și spumă sunt la fața locului.

Pompierii fac eforturi pentru ca focul să nu se extindă la clădirile din apropiere. La câțiva metri de clădirile cuprinse de flăcări se văd stive de cherestea.

Traficul în zonă a fost oprit.

actualizare, ora 00.45: Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj, la fata locului sunt 5 autospeciale din cadrul Detașamentelor de Pompieri Tg-Jiu și Motru. "Arderea este generalizată. Intervenția este in dinamică", a transmis ISU Gorj.

actualizare: Inițial s-a intervenit cu trei autospeciale, dar pentru că flăcările se puteau extinde la clădirile învecinate, au fost suplimentate forțele de intervenție cu alte 3 autospeciale din cadrul subunităților din Motru, Tismana și Hurezani.

“Au ars acoperișul clădirii pe o suprafață de aproximativ 1300 mp, materiale textile, aparatura electronică și electrocasnică și mobilier care erau depozitate la etajul clădirii”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj, care a precizat că nu au fost înregistrate victime.

“Intervenția a fost una foarte dificilă și contratimp din cauza faptului că, în imediata apropiere a construcției cuprinsă de flacari, nu existau surse de alimentare cu apă, alimentarea autospecialelor de intervenție făcându-se de la aproximativ 3 km. Cauza probabilă a incendiului o reprezintă efectul termic al curentului electric, mai exact un cablu electric defect sau neizolat corespunzător, într-una dintre încăperile construcției aflându-se mai multi consumatori electrici care erau sub tensiune”, a mai precizat ISU Gorj.

Galerie foto





Vizualizări: 15,600

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: