Incendiu la o locomotivă a CE Oltenia

Pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o locomotivă Diesel, aparţinând Complexului Energetic Oltenia. Intervenţia echipajelor de pompieri a durat o oră şi jumătate. Incendiul a fost provocat de scurgeri de motorină.

Şase subofiţeri cu o autospecială din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tg Jiu, ajutaţi de  cinci pompieri voluntari cu o autospecială din cadrul Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Rovinari şi doi pompieri civili cu o autospecială din cadrul Serviciul Privat pentru Situaţii de Urgenţă al Complexului Energetic Rovinari, au intervenit în data de  03 septembrie   2012, la ora 13:20, în oraşul Rovinari, în gara C.F.R., pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locomotivă diesel, proprietatea Complexului Energetic Oltenia - Exploatarea Motru.

În urma incendiului au ars motorul electric al compresorului şi învelitoarele exterioare. Din primele informaţii oferite de pompieri, cauza probabilă a incendiului este „efectul termic-scurgeri de lichide combustibile”. Intervenţia pompierilor a durat aproximativ 90 de minute. Nu au fost înregistrate victime.

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: