Ioana Cosma, altă emisiune de succes după plecarea din Pro Tv

Ioana Cosma şi producătorul Leo Badea, de la Pro TV şi Pro Arena, au semnat cu Fanatik. Jurnalista va realiza emisiuni online la publicaţia sportivă fondată de Horia Ivanovici, a anunțat Fanatik.

De la 1 martie Ioana Cosma va fi moderator al producţiei Fanatik Superliga, talk-show sportiv difuzat pe mai multe platforme online în timpul săptămânii, de la 10.30.

Cei de la Fanatik au profitat de situația și nu au ratat ocazia de a mări echipa. „Două dintre cele mai importante nume din presa sportivă românească, Ioana Cosma și Leo Badea vor face spectacol, de la 1 martie, la Fanatik SuperLiga, alături de Horia Ivanovici. FANATIK SUPERLIGA, cel mai incisiv talk-show din peisajul media sportiv din România, marchează la capitolul imagine și profesionalism! Cunoscuta moderatoare Ioana Cosma și nu mai puțin cunoscutul producător Leo Badea s-au alăturat echipei conduse de Horia Ivanovici, după plecarea lor neașteptată de la Trustul PRO”, a anunțat fanatik.ro.

Luni, marți și vineri cu Horia Ivanovici, așa cum te-ai obișnuit deja, iar miercuri și joi cu Ioana Cosma, cu Leo Badea producător, la „butoane”, au precizat cei de la Fanatik.

Ioana Cosma este implicată total în fenomenul fotbal de nu mai puțin de 29 de ani, începând din 1994, în Clujul natal. A fost reporter, redactor, a prezentat știri, a făcut interviuri, a realizat și a moderat emisiuni, a condus departament de sport, este prima femeie care a comentat meciuri la noi, în mai 2019 – finala Cupei României la fotbal feminin, apoi la EURO 2020, în… 2021!

Luni, marţi şi vineri, Fantik Superliga este moderată de Horia Ivanovici. În noua formulă, miercuri şi joi emisiunea o va avea în studio şi pe Ioana Cosma, alături de Ivanovici iar Leo Badea va fi producătorul emisiunii online.

Mutarea celor doi vine după ce Pro TV a renunţat la emisiunea Ora exactă în sport, difuzată pe Pro Arena moderată de Ioana Cosma şi Mihai Mironică.

Vizualizări: 2,260

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: