Vezi care este prioritatea autorităților locale într-o comună din Gorj

Autoritățile locale din comuna gorjeană Câlnic au demarat un proiect îndrăzneț pentru comunitate. Vorbim despre realizarea sistemului de alimentare cu gaze a întregii localități. Potrivit primarului Dumitru Vulpe, această investiție reprezintă prioritatea numărul unu în acest moment.

Proiectul de alimentare cu gaze în comuna Câlnic se ridică la 2.000.000 de euro și de această investiție se vor bucura localnicii din toate satele. ”Pentru noi, în acest moment, prioritate are sistemul de introducere a gazelor naturale în comună. Vreau să vă spun că deja noi lucrăm la această investiție, în sensul că avem proiectul realizat și așteptăm finanțarea. Noi sperăm ca acest lucru să se întâmple cât mai repede și să dăm drumul la lucrări. Investiția are o valoare de 2.000.000 de euro și de aceasta vor beneficia toți localnicii din Câlnic”, a declarat primarul Dumitru Vulpe.

Proiectul pentru realizarea sistemului de alimentare cu gaze în comuna Câlnic a fost depus de autorități la Ministerul Dezvoltării.

Vizualizări: 3,624

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: