Curățenie generală într-o comună din Gorj

A început curățenia de primăvară în localitatea gorjeană Câlnic. Autoritățile locale s-au mobilizat exemplar și promit că, până la Sărbătorile Pascale, comuna va arăta exemplar. La acțiunile de curățenie participă asistații sociali, funcționarii primăriei și consilierii locali.

În fiecare an, în comuna Câlnic au fost organizate acțiuni de curățenie generală. ”Au început acțiunile de curățenie în localitate, acțiuni ce constau în strângerea gunoaielor, curățirea rigolelor, toaletarea pomilor, tăierea vegetației uscate precum și alte activități specifice în această perioadă. Noi anual desfășurăm astfel de acțiuni. Până în acest moment am făcut în satele Didilești, Câlnicul de Sus și Vlădoi, iar în perioada următoare vom continua curățenia și în restul satelor, în așa fel încât, până la Sărbătorile Pascale, să avem cea mai curată comună”, a declarat Dumitru Vulpe, primarul din comuna Câlnic.

Zeci de persoane au fost angrenate în acțiunile de curățenie. ”Acțiunile de curățenie s-au desfășurat cu ajutorul beneficiarilor ajutorului social, funcționarilor din primărie și al consilierilor locali. Au mai fost și voluntari care ni s-au alăturat și sperăm să fie cât mai mulți”, a mai spus Dumitru Vulpe.

Galerie foto



Vizualizări: 2,785

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: