Pițurcă, după eşecul cu Sepsi: Vor conta aceste puncte pierdute

Antrenorul Universităţii Craiova, Victor Pițurcă, a declarat, după înfrângerea formației sale din meciul cu Sepsi, scor 0-1 că nu îl încălzeşte jocul bun dacă echipa pierde. Tehnicianul craiovenilor intenţionează deja să renunţe la o serie de jucători în pauza de iarnă.


Universitatea Craiova a pierdut meciul cu Sepsi Sfântul Gheorghe, scor 1-0 pentru echipa gazdă, dar după un joc considerat bun al echipei din Bănie. Oltenii au avut numeroase ocazii de a marca dar nu au reuşit iar la final Piţurcă nu a avut cuvinte de laudă pentru joc ci a criticat lipsa de eficienţă a elevilor săi. „Ce contează sau cu ce ne încâlzeşte pe noi că a fost o evoluţie bună? Pe mine, cel puţin, nu mă interesează. Contează scorul de pe tabela de marcaj. Am pierdut cele 3 puncte puse în joc, iar acest lucru e important şi va conta. Am avut multe ocazii, însă și momente ale jocului când n-a mai circulat mingea aşa cum ar fi trebuit. Băieţii au vrut să ajungă foarte repede la poartă, prin mingi lungi, ceea ce nu se impunea", a declarat Pițurcă la Look Sport.

Universitatea Craiova s-ar putea despărți în această iarnă de 7 jucători, nemulțumiți sau ieșiți din vederile lui Pițurcă. Cele mai proeminente nume şunt Pigliacelli, Mateiu și Kelici. După instalarea sa, Victor Pițurcă a adus mai mulți jucători, Andrei Ivan, Cosici, Zakarici, Mățel, iar lotul este acum supradimensionat, pe mai multe posturi concurând câte trei, patru jucători. Încărcarea lotului, regula U21 și modificările operate de antrenor în echipă, chiar și pe criteriul "joacă cine merită", au generat tensiuni. Portarul Mirko Pigliacelli e ultimul caz de acest gen și ar putea fi chiar primul pe lista despărțirilor din această iarnă. Listă pe care se mai află croatul Martici, pe care clubul ar mai putea lua doar acum niște bani, în condițiile în care la vară devine jucător liber. O altă plecare care se conturează e a lui Mateiu, pentru care există interes din partea mai multor cluburi de Liga 1. Alte nume vehiculate sunt Florin Gardoș, mai mereu accidentat, Marius Briceag, ieșit complet din vederile lui Piți, Kelici și Carlos Fortes.

Plecările mai multor jucători ar fi justificate și de intenția lui Pițurcă de a mai face câteva achiziții. Se discută despre Silviu Lung jr, pentru postul de portar, de Valerică Găman și de Andrei Miron. Cu privire la ultimul, Valeriu Iftime, finanțatorul Botoșaniului, a confirmat că există interes din partea Craiovei și că e dispus să-i dea drumul.

Vizualizări: 937

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: