Începe reconstrucția la Craiova cu o lovitură pregătită de Mihai Rotaru

Universitatea Craiova are nevoie de o reconstrucție a lotului și conducerea clubului deja caută jucători. Oficialii din Bănie s-au interesat la Petrolul de condițiile unui eventual transfer al lui Marian Fernando Huja, fundaș central de 1,91 metri.

Înainte de demisia lui Mirel Rădoi se făcuse o listă de jucători la care clubul ar urma să renunțe din această iarnă iar pe listă se aflau și fundași centrali. Conducerea a început deja căutările pentru aducerea unui nou apărător, deoarece vrea să întărească defensiva iar pista jucătorilor de la Petrolul Ploiești este una tentantă. ProSport a anunțat că oltenii au făcut o ofertă concretă pentru mijlocașul Jair, iar în urmă cu câteva zile s-au interesat și de condițiile unui posibil transfer al fundașului central Marian Huja. Jucătorul Petrolului are o cotă de piață pe Transfermarkt în valoare de 450.000 de euro.

În următoarele zile oficialii olteni ar urma să facă și o ofertă concretă omologilor lor de la Petrolul pentru un transfer al jucătorului cu dublă cetățenie, română și portugheză. Pentru că „Lupii galbeni” trec prin mari probleme financiare sunt nevoiți să vândă în această iarnă pentru a face rost de resurse financiare fapt ce poate face posibil acest transfer.

Vizualizări: 10,290

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: