Carantinații dintr-o comună din Gorj, revoltați pe autorități

Mai multe persoane aflate în izolare în comuna gorjeană Vladimir, din cauza coronaviruslui, se plâng de felul în care autoritățile locale gestionează această problemă. Pe lângă faptul că nimeni nu verifică dacă se respectă sau nu izolarea, autoritățile nu se implică pentru a le asigura cele necesare celor care nu au voie să părăsească locuința.

Oamenii sunt deranjați de atitudinea primarului din Vladimir, care ignoră persoanele aflate în izolare. ”Cum e posibil sa ai ordin de izolare în casă și timp de 3 zile să nu vină nimeni de la Primăria Comunei Vladimir să vadă dacă respecți izolarea sau dacă ai nevoie de ceva? Când în final ajunge cineva, e o doamnă care a venit pe jos, de la Andreești până în Frasin, și a făcut cumpărăturile necesare, cărând și singură cumpărăturile. Toate au fost plătite din buzunarul nostru, cu ultimii lei schimbați. Toate primăriile din Gorj oferă ajutor și disponibilitate, pentru că Uniunea Europeană susține costuri relaționate cu Covid-19”, a precizat Andreea Alexandru.

Și atitudinea primarului le-a lăsat un gust amar celor veniți acasă din Spania. ”Primarul de la Primăria Comunei Vladimir spune că el în buget nu a inclus nimic pentru cazuri de izolare, când e de fapt minciună. În plus a mai și adăugat că ce vreau de la el, să consume el benzina lui pentru a se deplasa la loc și a transporta o butelie, asta între țipete, că nu prea se descurcă să mențină un dialog normal și decent”, a spus gorjeanca.

Ion Ianăși, primarul din Vladimir, nu a răspuns la telefon pentru a explica situația. Un punct de vedere a oferit viceprimarul localității, Marius Vijulan. ”Este complicat a obține informații de la domnul primar și de a purta un dialog. Îmi pare rău să spun că nu știu nimic, pentru că dumnealui nu comunică cu nimeni. Pot să vă spun că o parte din cele sesizate sunt adevărate. Sunt trei mașini la primărie care sunt toate la dispoziția dumnealui, iar comportamentul și atitudinea față de angajați și de oameni lasă de dorit. Eu personal voi merge la familia respectivă ca să văd care este situația și în ce fel îi pot ajuta”, a spus Vijulan.

Vizualizări: 2,525

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: