S-a încheiat turul la Liga 4 Gorj, liderul rămâne neînvins

Liga 4 Gorj a pus punct primei părţi a campionatului în acest week-end în care s-a disputat etapa a 9-a. Lider de toamnă al campionatului este din nou CSO Turceni, echipă neînvinsă în cele nouă meciuri disputate din acest sezon.

Echipa din Turceni rămâne singura formaţie neînvinsă din acest sezon în Campionatul Judeţean Gorj, după ce Petrolul Stoina a pierdut primul meci al sezonului în chiar ultima etapă a turului. CSO Turceni rămâne lider de toamnă al Ligii 4, după o nouă victorie în etapa a 9-a, scor 3-0 în meciul disputat în deplasare, cu Viitorul Negomir.

A doua echipă care nu cunoscuse înfrângerea în noul sezon era petrolul Stoina, formaţie care înregistrase în cele opt meciuri anterioare patru victorii şi patru rezultate de egalitate dar care, în etapa a noua, s-a „înnecat la mal” şi a pierdut meciul disputat în deplasare cu Internaţional Băleşti, scor 4-2 pentru formaţia gazdă. Configuraţia podiumului a suferit modificări, Petrolul Bustuchin fiind la final de tur pe locul doi, cu 17 puncte, după ce s-a impus clar, cu 6-0 şi a stabilit scorul etapei în deplasarea de la Unirea Ţînţăreni. În derbiul etapei a 9-a Jiul Rovinari, revelaţia începutului de sezon, a pierdut meciul disputat acasă cu Petrolul Ţicleni, formaţie care ocupă locul trei în clasament, având însă acelaşi număr de puncte cu a doua clasată. Petrolul Stoina şi Jiul Rovinari ocupă următoarele poziţii din clasament şi rămân în apropierea podiumului cu cele 16 puncte acumulate în tur. În ultimul meci al etapei a noua minerii de la Motru şi Mătăsari şi-au împărţit punctele în acest meci care s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Rezultate etapa a 9-a

Jiul Rovinari - Petrolul Ţicleni 1 - 2

Viitorul Negomir - CSO Turceni 0 - 3

Minerul Motru - Minerul II Mătăsari 1 - 1

Internațional Bălești - Petrolul Stoina 4 - 2

Unirea Țînțăreni - Petrolul Bustuchin 0 - 6

Galerie foto


Vizualizări: 1,676

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: