Şi-a atacat dur colegii: Unii n-au valoare de Universitatea Craiova

Dan Nistor, mijlocașul în vârstă de 33 de ani al Universității Craiova, a avut un discurs destul de dur la adresa colegilor săi, după eșecul cu FCSB.  Acesta a spus că unii dintre colegii lui nu au valoare pentru a juca la Craiova.

Universitatea Craiova și FCSB s-au întâlnit duminică seară, pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Bănie, în cadrul etapei cu numărul 17 din Liga 1, iar roș-albaștrii au învins cu scorul de 3-2.

În urma acestui rezultat, FCSB s-a apropiat la cinci puncte de liderul CFR Cluj, care are însă cu un meci mai puțin disputat. Universitatea Craiova a rămas pe locul 4, la nouă puncte în spatele roș-albaștrilor.

La finalul acestei partide, Dan Nistor și-a criticat colegii și s-a arătat dezamăgit de jocul echipei antrenate de către Laurențiu Reghecampf, însă i-a transmis patronului Mihai Rotaru că nu antrenorul este cel care ar trebui să plătească pentru acest eșec, ci jucătorii. „Nu am jucat totul sau nimic. Ratăm foarte ușor. Primele două goluri le-am dat noi (n.r. ale lui FCSB)! Nu cred că ne-au surprins cu aproape nimic. Nu mai rețin ocazia lui Oaidă. Nu cred că meritam să pierdem în această seară. Am zis-o și după meciul cu FC Argeș. În primul rând trebuie să ne gândim despre calificarea în play-off. Acum avem o distanță destul de mare față de primele două locuri. În fotbal se poate întâmpla orice. Trebuie să fii concentrat 90 de minute. Poate unii nu au valoare să fie la clubul acesta! Este un club mare e presiune imensă. O să se tragă linie în iarnă, să vedem cine pleacă, cine rămâne. Așa nu putem să continuăm, e a treia înfrângere. Sunt convins că patronul e dezamăgit, antrenorul nu are nicio vină. Nu poate să bage el mingea în poartă. Nu trebuie să visăm la sute de milioane de euro sau mai știu eu ce”, a spus Dan Nistor, la flash-interviurile de după meci.

Vizualizări: 860

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: