Incertitudini pentru Ionuţ Stancu

Plecat iarna trecută de la Rapid pentru că nu mai putea juca acolo, Stancu a fost cedat la Pandurii sub forma unui împrumut, dar contra unei sume de bani. Perioada de împrumut a fost de un an şi jumătate, dar cum aceasta nu s-a scurs încă, iar Rapid l-a rechemat mai devreme cu un an, Pandurii solicită o sumă de bani pentru a permite jucătorului să se transfere din nou la Rapid. Cum patronul George Copos a refuzat să achite suma cerută de Pandurii, jucătorul a fost rechemat la Târgu Jiu, situaţia lui fiind acum incertă. 
 Mijlocaşul Ionuţ Stancu s-a întors la Târgu Jiu şi se antrenează din nou cu Pandurii, deşi fusese rechemat de Rapid în vară şi a efectuat cantonamentul de vară cu echipa din Giuleşti. Formaţia bucureşteană îl cedase iarna trecută sub formă de împrumut pe Stancu pentru un an şi jumătate, după ce Pandurii au achitat 20 000 de euro în contul acestui transfer. Patronul giuleştenilor nu era la curent cu clauza pentru care Stancu poate reveni la Rapid de la Pandurii pe perioada împrumutului, aceasta fiind fixată la aceeaşi sumă contra căreia fusese perfectat împrumutul. Acum Viorel Hizo l-a solicitat din nou la Rapid pe Stancu dar partonul refuză să plătească celor de la Pandurii bani solicitaţi, acesta fiind pentru încă un an sub contract cu echipa din Târgu Jiu. 
Preşedintele Marin Condescu nu acceptă să-l cedeze la Rapid gratis pe jucător şi l-a rechemat la Târgu Jiu pentru a se antrena cu Pandurii, mijlocaşul efectuând antrenamentele în ultimele două zile sub comanda lui Sorin Cârţu: „E o incertitudine totală şi nu ştiu ce voi face mai departe. Deocamdată nu depinde de mine ce voi face pentru că e o problemă mai delicată, cluburile trebuie să se înţeleagă şi să se ajungă la un acord pentru a şti unde voi juca. Eu mă pregătesc cu Pandurii acum pentru că aşa mi s-a cerut, fiind jucătorul celor de la Pandurii.”
Sancu ar putea fi o bună soluţie în acest moment pentru Pandurii în condiţiile în care Sorin Cârţu nu poate conta pe Tiago Tremonti în acest tur, brazilianul urmând să se opereze pentru că acuză dureri inghinale cauzate de o pubalgie. Cum refacerea după această operaţie, care a făcut-o anul trecut şi Arrieta, este destul de grea, Pandurii trebuie să găsească soluţii rapide de completare a lotului. 
Odată cu Ionuţ Stancu a revenit la Pandurii şi Lucian Pârvu care însă nu a fost primit să se antreneze cu prima echipă, el fiind trimis la Pandurii II. Jucătorul avea o clauză de 30 000 de euro pentru un eventual transfer dar nimeni nu a fost dispus să achite această sumă de bani deşi a fost în tratative cu mai multe echipe. Pe lista de transferuri a clubului Pandurii se mai află acum Ciprian Vasilache, care este cotat de clubul gorjean la 150000 euro plus TVA. Mijlocaşul se afla ieri în negocieri cu o formaţie recent promovată în Liga I, Internaţional Curtea de Argeş dar partonul acesteia, Benone Lazăr, a precizat că e dispus să negocieze cu Marin Condescu achiziţionarea cu plata în rate a mijlocaşului.

Stancu e dorit de Hizo la Rapid 

Pentru că s-a bazat pe el în perioada de pregătire, antrenorul giuleştenilor, Viorel Hizo, a precizat că îl doreşte pe Ionuţ Stancu la echipă dar nu poate interveni între cei di patroni care nu au ajuns la o înţelegere. Marin Condescu şi George Copos trebuie să ajungă la un acord asupra situaţiei jucătorului care s-a pregătit toată vara cu Rapid iar acum e la Pandurii. „Situaţia trebuie rezolvată la nivel de conducere în acest caz pentru că cei de la Pandurii l-au rechemat acum la Târgu Jiu deşi iniţial au spus că îl lasă la Rapid. Este vorba de o sumă de bani la mijloc din câte am înţeles, dar asta nu e problema mea. Important pentru mine e să îl am la Rapid pentru că s-a pregătit cu noi şi ne-am bazat pe el dar eu nu pot rezolva problemele financiare dintre cluburi” a declarat aseară antrenorul Viorel Hizo. 


Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: