Închidere de sucursale la CEO. Cine rămâne fără putere!

Reorganizarea CE Oltenia înseamnă închiderea unor sucursale şi puncte de lucru, înfiinţarea unora noi, dar şi schimbarea denumirilor subunităţilor CE Oltenia. După acest proces, se desfiinţează Sucursala Divizia Minieră şi alte şase unităţi, luând fiinţă două sucursale miniere la Motru şi Rovinari, dar şi cinci sucursale energetice. Un proiect de hotărâre care cuprinde toate aceste modificări va fi supus aprobării acţionarilor CE Oltenia în data de 26 aprilie.

Reorganizarea CE Oltenia va fi supusă aprobării acţionarilor în data de 26 aprilie. Pe ordinea de zi se află şi proiectul privind aprobarea sediilor secundare şi punctelor de lucru şi înregistrarea la Registrul Comerţului.
După data de 26 aprilie, CE Oltenia va avea cinci sucursale energetice, Craiova II, Işalniţa, Rovinari, Turceni şi Chiscani. De asemenea, se desfiinţează Sucursala Divizia Minieră şi se înfiinţează două sucursale miniere ce vor cuprinde carierele din companie.

Antonie, managerul corporatist al unui punct de lucru
Mai exact, potrivit unui proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi din şedinţa din aprilie, vor fi închise şapte puncte de lucru sau sedii secundare. Cel mai important dintre acestea este cel al Sucursalei Divizia Minieră, condusă de Daniel Antonie. Potrivit unei decizii de Directorat, “se închide Sucursala Divizia Minieră atât ca fond de comerţ, cât şi ca punct de lucru al societăţii”. De asemenea, se va închide şi sediul Sucursalei Electrocentrale Craiova, din strada Unirii, Craiova. Celelalte sedii la care se renunță sunt cele ale carierelor Berbeşti şi Alunu, unităţi transferate la CET Govora, punctul de lucru Livrări CFU Motru din Berbeşti, dar şi sediul din Rovinari al Carierei Roşia.
În plus, după aprobarea AGA, la CE Oltenia vor fi 15 puncte de lucru pentru cariere și sectoarele de subteran, ultimele aflate în procedură de închidere. Tot din proiect rezultă că vor fi înfiinţate Sucursalele Miniere Motru-Jilț, cu sediul în Motru, și Roșia-Rovinari cu sediul la Rovinari, dar și un punct de lucru în Târgu Jiu numit „Divizia Minieră”. Practic, Divizia va rămâne în acelaşi sediu, dar cei care lucrează acolo nu vor mai avea aceeaşi putere de decizie.

Vizualizări: 3,134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: