Închisoare pe viaţă pentru criminalii de la Motru

Trei dintre cei patru tineri care în mai 2013 au ucis două persoane în apropiere de Motru au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă de Curtea de Apel Craiova, sentinţa fiind definitivă. Este vorba de Florin Claudiu Mînea, Dragoş Ionescu şi Dorin Mihai Bălan. Pentru cel de-al patrulea inculpat din dosar, minorul Bogdan Alexandru Drăgoi, magistraţii craioveni au menţinut pedeapsa de 15 ani de închisoare dată de Tribunalul Gorj.

Cei patru tineri din Motru au fost arestaţi preventiv la sfârşitul lunii mai 2013, după ce poliţiştii au fost anunţaţi despre existenţa unei maşini incendiate pe malul unui lac din localitatea mehedinţeană Meriş, situată la trei kilometri de municipiul Motru, din judeţul Gorj, în interiorul căreia au fost găsite două cadavre incendiate aproape complet. Anchetatorii au identificat victimele, fiind vorba despre un bărbat de 28 de ani, Ion Ulăreanu, şi o fată de 19 ani, Gabriela Ileana Dumitrana.

Ion Ulăreanu şi Gabriela Ileana Dumitrana veniseră la Motru după ce cei patru inculpaţi îi chemaseră ca să cumpere droguri în valoare de 2.000 de lei. Conform declaraţiilor date pe parcursul procesului, Ulăreanu o cunoscuse pe Dumitrana de câteva zile şi o invitase cu el la Motru cu ocazia acestei deplasări.

Vizualizări: 167

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: