Incompatibilul Bîldea, sigur pe victoria PSD

Social-democrații gorjeni sunt siguri că vor câștiga alegerile parțiale de la Telești din 5 noiembrie. Romulus Bîldea, președintele PSD Teleşti, i-a transmis liderului PNL Gorj că nu va avea „culoar galben” neîntrerupt de la Târgu Jiu la Motru, făcând referire la culoarea politică a primarilor din localităţile respective.

Romulus Bîldea, fostul primar de la Telești, a obținut 1170 de voturi la alegerile locale și pe asta se bazează când spune că PSD va câștiga alegerile de luna viitoare. Candidatul PSD, Ion Mischie, se vede deja învingător. „Fac parte dintr-o echipă destul de puternică și am demonstrat în decursul anilor că am câștigat alegerile în 2008, 2012 şi 2016. Și vrem și acum, în 2017, să le câștigăm, tot cu același scor”, a spus Ion Mischie.  

Romulus Bîldea i-a transmis lui Dan Vîlceanu că PNL nu va câștiga și Teleștiul. „N-aș vrea să-i fac pe plac domnului Vîlceanu, pe care îl respect. Nu va câștiga Teleștiul, ca să aibă culoar galben de la Târgu Jiu la Motru”, a spus Romulus Bîldea.

Fără şanse este şi candidatul ALDE, mai spune fostul primar. „Încă nu a venit timpul să fie primar. Mai are timp să învețe. Încă n-a învățat suficientă administrație, nu e prea copt”, a conchis Romulus Bîldea.

Vizualizări: 420

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: