Mischie (ALDE): Lupta se va da între mine şi Mischie (PSD)

Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) Gorj şi-a prezent luni, în conferinţă de presă, candidatul la alegerile parţiale de la Teleşti, din 5 noiembrie. Cristian Nicolae Mischie este consilierul local de 33 de ani care va intra în lupta electorală, convins că va câştiga primăria condusă de PSD până acum.

De profesie inginer mecanic, însă cunoscut în zonă mai mult ca fermier, Cristian Mischie va candida pentru funcţia de primar al comunei Teleşti, din partea ALDE. Mischie are 33 de ani şi este absolvent de Politehnică. „Am 33 de ani, de profesie sunt inginer mecanic. Am absolvit cursurile Politehnicii din Timişoara şi am hotărât să mă reîntorc în satul natal, pentru că acolo am crescut şi vreau să realizez ceva în comună. M-am hotărât să candidez ca primar pentru că sunt câteva probleme stringente în localitate”, a declarat Cristian Mischie, candidatul ALDE la Teleşti.

Mischie candidează la Teleşti împotriva unui fost poliţist şi împotriva unui alt Mischie, de la PSD. Întrebat cum va fi confruntarea, Mischie l-a scos din start din socoteli pe candidatul liberalilor, Constantin Croicu. „Confruntarea o să fie între mine şi domnul Mischie. Aici o să fie lupta, între mine şi domnul Mischie. Nu o să fie greu deloc să facă diferenţa pentru că şi eu şi domnul Mischie suntem foarte cunoscuţi în localitate. Nu le va fi greu pentru că buturuga mică răstoarnă carul mare. Candidatul Croicu nu este cunoscut în comună, n-a participat până acum la nicio activitate politică. Fiecare îşi va face campania pe proiecte. Nu ne războim, că n-avem de ce”, a declarat Cristian Mischie, candidatul ALDE la Teleşti.

Vizualizări: 852

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: