Ponta a descoperit „Uraganul Liviu”

N-a ajuns la deschiderea anului universitar la Târgu Jiu, la sfârșitul săptămânii trecute, dar a ajuns, luni, la deschiderea organizată în același scop la Universitatea de Științe Agronomice, care îl are ca rector pe Sorin Câmpeanu. Victor Ponta a onorat astfel invitația colegului său de partid și chiar s-a fotografiat cu mai mulți participanți la evenimentul respectiv, printre aceștia fiind și Daniel Constantin, fost ministru al agriculturii și fost absolvent al acestei universității.

Într-o postare făcută pe Facebook cu o fotografie de la deschiderea anului universitar, deputatul de Gorj a comentat și despre „Uraganul Liviu” cel care face ca lucrurile să meargă „din rău în mai rău” în România.

„(...) Ce păcat că, în loc să vorbim azi despre educație, chiar trebuie să ne îngrijorăm despre economie (rate la credite, prețuri la carburanți și energie, companii naționale jefuite de toate rezervele, etc)! Degeaba se luptă «prietenii» să acopere această realitate - lucrurile merg din rău în mai rău / Uraganul «Liviu» chiar produce pagube uriașe și nu se oprește până în 2019 când nu mai rămâne nimic în picioare”, a scris Ponta pe pagina sa de socializare.

La deschiderea anului universitar, sâmbătă, la Târgu Jiu, nu a fost prezent nici un parlamentar, asta în condițiile în care la protestul de vineri organizat de romi în centrul orașului a fost prezent cel puțin un ales al poporului. Deputatul Alin Văcaru a fost în mijlocul romilor, absența parlamentarilor dintre studenți și profesori fiind criticată aspru de Viorel Caragea. Fostul candidat independent la Primăria Târgu Jiu crede că imunitatea i-a făcut imuni pe aleși și la problemele cetățenilor, inclusiv ale studenților gorjeni.

Vizualizări: 529

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: