Consilier PNL, director la şcoala din Stăneşti

Consilierul municipal din partea Partidului Naţional Liberal, Daniela Vulpe, este noua directoare a Şcolii Gimnaziale din Stăneşti. Femeia era până de curând învăţătoare la Şcoala Gimnazială „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu, însă, potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean, aceasta a promovat concursul pentru ocuparea funcţiei de director din luna iulie.

Interesant este faptul că fiica Danielei Vulpe, şi ea titulară în învăţământ, a trecut pe postul ocupat de mama ei în şcoala „Constantin Brâncuşi”. Reprezentanţii ISJ Gorj spun că nu poate fi vorba de un post lăsat moştenire mamă-fiică, pentru că şi fiica este titulară pe un post tot la o şcoală din Târgu Jiu. „Fata dumneaei este învăţătoare ca şi mama şi era titulară la o şcoală tot din Târgu Jiu. Fata este titulară în învăţământ, absolventă de «Spiru Haret», profil învăţători. Posibil să se fi detaşat de unde era titulară pe postul mamei, dar este temporar”, a declarat Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al ISJ Gorj.

Temporar pentru că, potrivit legii, Daniela Vulpe poate reveni oricând pe postul de la Şcoala Gimnazială „Constantin Brâncuşi”, unde este titulară. „Legea permite să fie titulară la o şcoală din Târgu Jiu şi să deţină funcţie de director la o altă şcoală. Ei au putut opta pentru mai multe şcoli să dea concurs, ea a optat la Stăneşti şi Arcani, pentru că e din zonă”, a spus Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al ISJ Gorj.

Vizualizări: 2,571

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: