INCREDIBIL: Cimitirele din Târgu Jiu, fără autorizație! Vor fi închise? - DOCUMENT

Cimitirele din Târgu Jiu nu sunt autorizate de Direcția de Sănătate Publică, iar primăria nu a cerut niciodată autorizarea acestora. Este răspunsul dat de Direcția de Sănătate Publică Gorj la solicitarea lui Viorel Caragea, candidat independent la Primăria Târgu Jiu.

Caragea este cel care a demonstrat săptămâna trecută faptul că piața de păsări și piața de gros au funcționat ani în șir fără autorizație. Abia după aceste dezvăluiri, Direcția Sanitar Veterinară a demarat verificări, târgul de păsări fiind închis pentru că funcționa pe un teren privat, iar pentru piața de gros fiind un termen de 30 de zile pentru autorizare sau închidere, după caz.

Primăria Târgu Jiu nu a cerut ani buni autorizarea piețelor și cimitirelor, tocmai pentru că o astfel de solicitare poate duce la închiderea acestora dacă nu sunt conforme. În lipsa cererii, cei de la Direcția de Sănătate Publică și de la alte instituții ale statului, cu directori subordonați politic fostului primar Cârciumaru, s-au prefăcut că problema nu există, de parcă au aflat de la Viorel Caragea că există cimitire în Târgu Jiu.

În altă ordine de idei, cimitirul din Târgu Jiu arată ca și orașul, cu construcții anapoda, cu turnulețe, cu cavouri cât blocul etc.

Galerie foto



Vizualizări: 2,505

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: