INCREDIBIL: Gunoaiele din Alba, depozitate la Târgu Jiu!

Deșeurile din județul Alba vor fi depozitate, în următoarea perioadă, până la finalizarea unei platforme temporare, la depozitul companiei Polaris M Holding de la Târgu Jiu, scrie ziarulunirea.ro.

Deși soluția este una extrem de costisitoare pentru administrațiile locale, primarii au aderat la ea, în cadrul unei ședințe ce a avut loc la Instituția Prefectului Alba, deoarece este singura viabilă în această perioadă de criză.

Măsura se ia pe termen scurt (2-3 luni), iar pe termen mediu, până la terminarea haldei ecologice de gunoi de la Galda de Jos, se dorește găsirea unui teren de 3 hectare, cu o platformă betonată de 850 de mp, cu acces la rețeaua de electricitate, pentru a se depozita gunoaiele înfoliate în baloți.

Administratorul Polaris, Ionuț Tărșoagă, a spus că un astfel de transport durează 11 ore deoarece pe Valea Jiului se lucrează, iar soluția este ”o nebunie din toate punctele de vedere”.

Continuarea: http://ziarulunirea.ro/video-deseurile-din-alba-vor-fi-depozitate-la-targu-jiu-solutie-temporara-extrem-de-costisitoare-350246/

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: