Inculpatul Potârcă, pacient la cardiologie!

Omul de afaceri Ninel Potârcă nu a mai ajuns ieri la procesul în care risca o condamnare definitivă, din cauza unui preinfarct care l-a dus la cardiologie.

„Nu am mai putut să plec la București, deși îmi făcusem bagajele și eram pregătit să merg la instanță. Am simțit că-mi crapă inima în piept, am avut niște junghiuri puternice și a trebuit să mă duc la spital pentru că, altfel, nu știu ce se întâmpla. Medicii au reușit să mă stabilizeze acum și probabil voi mai sta o perioadă pentru că, vedeți, în tot acest timp de când cu procesele și arestul la domiciliu, nu am mai avut cum să mă îngrijesc de sănătatea mea. Degeaba le-am spus la domnii judecători că nu am ce probleme să mai creez și să mă pună sub control judiciar ca să merg la spitale să mă vadă doctorii, că nu i-am convins. Probabil unii vor să mă vadă mort”, spunea ieri, de pe patul de spital, fostul candidat la Președinția României.

La Înalta Curte de Casație și Justiție judecătorii urmau să pronunțe ieri un verdict cu privire la acuzațiile de evaziune fiscală ce-i sunt aduse lui Potârcă, în dosarul respectiv acesta având o condamnare cu executare pentru vreo șase ani, vreo cinci ani primind și fratele său, alături de alți doi afaceriști din Vâlcea, condamnați și ei cu executare, fără ca verdictul să fie definitiv. La sfârșitul anului trecut, Potârcă a fost arestat preventiv, iar din primăvară este în arest la domiciliu, la începutul lui aprilie dându-i-se voie să meargă la Timișoara, pentru o zi, pentru ca medicii de la o clinică să îl examineze și să vadă cum evoluează afecțiunile sale. Fostul prezidențiabil a mai fost la clinica respectivă în decembrie anul trecut, chiar înainte de a fi arestat, atunci fiind internat împreună cu un frate de-al său, care a și decedat în perioada în care Potârcă era în spatele gratiilor.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: