INEDIT! Bănci în formă de lebădă la Sadu

Cetățenii din orașul Bumbești Jiu merg de drag în parcul din fața primăriei. Administrația locală a cumpărat câteva zeci de bănci pe care le-a amenajat în acest spațiu. Nu este vorba de orice bănci, ci unele în formă de lebădă. "Așa am găsit de cuviinţă. Nouă ne-au plăcut în mod deosebit", a spus primarul Constantin Bobaru, explicând astfel motivul pentru care a ales ca băncile să aibă forma unor lebede.

În jur de 20 de bănci a cumpărat primăria Bumbești Jiu pentru montarea lor în parcul principal din oraș. Băncile au fost confecțiomate de către un localnic, iar primăria a plătit pentru fiecare din acestea 600 de lei. "O dată cu finalizarea unor lucrări de investiții, care a vizat infrastructura localității ne-am gândit că încet, încet, trebuie să-i dăm și o altă culoare, o altă față. Sunt mulți pensionari în zonă și pot să plimbe nepoții prin parc. Ne-am gândit că o redesenare a localității este binevenită și am cumpărat aceste bănci care au stârnit într-adevăr multe priviri curioase și mult interes", a declarat Constantin Bobaru, primarul orașului Bumbești Jiu. 

Pensionarii spun că acum vin de drag în parc. "Sunt frumoase, frumoase. Nu mai văzusem în formă de lebădă. Sperăm să pună și în alte zone, nu doar aici, în centru. Să pună că e frumos", a spus Ariada Ciocea. "În fiecare zi venim aici, stăm de taină. Mai privim pe stradă, mai vedem ce se întâmplă. Ne plac băncile. Ar trebui făcute mai des astfel de investiții", a explicat Maria Dăianu.

Și nu se opresc aici, autoritățile spun că vor monta astfel de bănci și în alte zone ale orașului. "Am mai achiziționat și alte bănci. Pe parcursul timpului o să mai găsim soluții să mai achiziționăm și să mai punem în toate zonele centrale unde facem amenajări peisagistice și spații de joacă", a mai spus primarul din Bumbești Jiu.

Vizualizări: 6,697

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: