INFORMAŢII UTILE

S.C. Institutul de Studii şi Proiectări Hidrotehnice S.A. Bucureşti, Calea Vitan, nr. 293, sector 3, titular al proiectului, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Gorj, în cadrul procedurilor de evaluare adecvată, se supune evaluării impactului asupra mediului şi nu se supune evaluării adecvate, pentru proiectul „Amenajare hidroenergetică a râului Gilort, amonte Novaci – MHC Gilort”, propus a fi amplasat în localitatea Novaci, judeţul Gorj.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului A.P.M. Gorj din municipiul Tg-Jiu, str. Unirii, nr. 76, în zilele de luni-vineri, între orele 8.30-14.30, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmgj.anpm.ro.

Comentariile sau observaţiile publicului la proiectul deciziei de încadrare, se pot înainta în termen de 5 zile de la data afişării/publicării prezentului anunţ.

IMPORTANT: ANUNŢ DE MEDIU ÎN ZIARUL PANDURUL - 50 RON.

POPESCU GHEORGHE, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire spaţiu prestări servicii (vulcanizare, spălătorie auto) şi bazin vidanjabil” propus a fi amplasat în Tg-Jiu, str. Tismana, nr.46, judeţul Gorj.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Gorj din municipiul Tg-Jiu, str. Unirii, nr. 76, şi la domiciliul din Tg-Jiu, str. Mioriţei, bl.3, sc.2, ap.41, judeţul Gorj, în zilele de luni-vineri, între orele 08.00-16.00. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM.

IMPORTANT: ANUNŢ DE MEDIU ÎN ZIARUL PANDURUL - 50 RON.

Consiliul de Administraţie al SCC CONSUMCOOP TURCENI, convoacă Adunarea Generală Ordinară şi Extraordinară a membrilor cooperatori asociaţi,  pentru data de 17.04.2013, orele 10.00, la sediul societăţii din Turceni, str. Aleea Gării, nr. 1. În cazul neîndeplinirii cvorumului, conform legii nr. 1/2005, adunările generale se reconvoacă pentru data de 18.04.2013 la aceeaşi oră, în acelaşi loc şi cu aceeaşi ordine de zi.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: