INFORMAŢII UTILE

Cabinet Individual de Insolvenţă Mitoi Gabriela, RSP 1B1266 cu sediul în Tg-Jiu, str. Unirii, bl.16, sc 1, ap 1, jud. Gorj, telefon: 0727/716.523, fax 0353/801.557, anunţă vânzarea prin licitaţie publică cu strigare a bunurilor mobile din averea debitoarei SC STAR ELECTROSERVICE SRL cu sediul în Rovinari, Gorj, debitor aflat în procedura  insolvenţei în dosarul 9335/95/2012 aflat pe rolul Tribunalului Gorj la preţurile reduse cu 25% faţă de raportul de evaluare. Prima şedinţă de licitaţie se va ţine la data de 08.05.2013, ora 11 la sediul lichidatorului judiciar. În cazul neadjudecării bunurilor, se va organiza o nouă şedinţă de licitaţie la data de 09.05.2013, ora 11. În cazul în care la cea de a doua şedinţă nu se adjudecă bunurile, la 10.05.2013, ora 11, se va organiza o nouă şedinţă de licitaţie. Înscrierea la licitaţie şi procurarea regulamentului de vânzare se va face la sediul lichidatorului în zilele lucrătoare, între orele 09.00-16.00, cel mai târziu cu două ore anterioare orei stabilite pentru ţinerea şedinţei de licitaţie în baza achitării taxei de participare şi a achitării garanţiei de participare de minim 10% din preţul de pornire la licitaţie. În caz de neadjudecare se va efectua o nouă serie de trei licitaţii consecutive la datele de 22.05.2013, 23.05.2013 şi 24.05.2013, ora 11, când preţurile de pornire a licitaţiei vor fi de 50% faţă de raportul de evaluare.

Cei ce pretind vreun drept asupra bunurilor supuse licitaţiei sunt invitaţi să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare şi să-i comunice documentele justificative.

IMPORTANT: ANUNŢ DE MEDIU ÎN ZIARUL PANDURUL - 50 RON.

CII  Negrea Tatiana, cu sediul în Tg-Jiu, str. Republicii, bl. 19, sc. 1, ap. 4, Jud Gorj, în calitate de lichidator judiciar al SC DORA SRL, vinde prin licitaţie publică următoarele bunuri mobile: autoutilitară Dacia 1305 DSF; autoutilitară Dacia 1305 NDC; lăzi frigorifice; cântar electronic; balanţă compusă; balanţă semiautomată; malaxor aluat, pornind de la preţul de evaluare, afişat la sediul lichidatorului judiciar. Licitaţia va avea loc la sediul lichidatorului în data de 24 aprilie 2013, ora 09.00, cu reluare în caz de neadjudecare în data de 26.04.2013 şi 30.04.2013, în aceleaşi condiţii. Relaţii la telefon 0723.270.560 sau la sediul lichidatorului. Garanţia de participare la licitaţie: 10 % din valoarea de evaluare fără TVA a bunului licitat.

IMPORTANT: ANUNŢ DE MEDIU ÎN ZIARUL PANDURUL - 50 RON.

SC GAST HOF SRL și SC PENSITUR SRL titulari ai proiectelor Construire pensiune turistică rurală Sp+P+2E, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Gorj  în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectele Construire pensiune turistică rurală Sp+P+2E, propuse a fi amplasate în comuna Crasna, sat Aninişu din Vale, judeţul Gorj. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Gorj din str. Unirii, nr. 76, municipiul Tg-Jiu, în zilele de luni-vineri, între orele 08-14, precum şi la următoarea adresă de internet www.apmgj.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 de zile de la data publicării prezentului anunţ.

IMPORTANT: ANUNŢ DE MEDIU ÎN ZIARUL PANDURUL - 50 RON.

SC ACQUA ANINIŞ SRL titular al proiectului Construire pensiune turistică rurală cu restaurant la parter Sp+P+1E, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Gorj  în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul Construire pensiune turistică rurală cu restaurant la parter Sp+P+1E, propus a fi amplasat în comuna Crasna, sat Aninişu din Vale, judeţul Gorj,Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Gorj din str. Unirii, nr. 76, municipiul Tg-Jiu, în zilele de luni-vineri, între orele 08-14, precum şi la următoarea adresă de internet www.apmgj.anpm.ro. Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 de zile de la data publicării prezentului anunţ.

IMPORTANT: ANUNŢ DE MEDIU ÎN ZIARUL PANDURUL - 50 RON.

SC TURISMPEN  SRL titular al proiectului Construire centru recreaţional Sp+P anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Gorj  în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul Construire centru recreaţional Sp+P,  propus a fi amplasat în comuna Crasna, sat Aninişu din Vale, judeţul Gorj

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Gorj din str. Unirii, nr. 76, municipiul Tg-Jiu, în zilele de luni-vineri, între orele 08-14, precum şi la următoarea adresă de internet www.apmgj.anpm.ro. Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 de zile de la data publicării prezentului anunţ.

IMPORTANT: ANUNŢ DE MEDIU ÎN ZIARUL PANDURUL - 50 RON.

BALOI VICTOR DANIEL I.I. titular al proiectului Construire pensiune turistică rurală cu restaurant la parter Sp+P+1E, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Gorj  în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul Construire pensiune turistică rurală cu restaurant la parter Sp+P+1E, propus a fi amplasat în comuna sat Apa Neagra, comuna Padeş, judeţul Gorj. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Gorj din str. Unirii, nr. 76, municipiul Tg-Jiu, în zilele de luni-vineri, între orele 08-14, precum şi la următoarea adresă de internet www.apmgj.anpm.ro. Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 de zile de la data publicării prezentului anunţ.

IMPORTANT: ANUNŢ DE MEDIU ÎN ZIARUL PANDURUL - 50 RON.

S.C. Institutul de Studii şi Proiectări Hidroenergetice S.A. Bucureşti, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Reorganizare grup nr. 2 din CHEMP NOVACI 5”, judeţul Gorj, propus a fi amplasat în localitatea Novaci, jud. Gorj.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Gorj, strada Unirii, nr. 76, Tg-Jiu şi la sediul Primăriei oraşului Novaci, în zilele de luni-vineri, între orele 8.30-14.00.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Gorj.

IMPORTANT: ANUNŢ DE MEDIU ÎN ZIARUL PANDURUL - 50 RON.

Odina Mihai anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire clădire administrativă, spaţiu comercial şi staţie Peco, SKID GPL”, propus a fi amplasat în comuna Ţînţăreni. Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Gorj, str. Unirii, nr 76, Tg-Jiu, jud. Gorj, în zilele de luni-vineri, între orele 08-14.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Gorj.

IMPORTANT: ANUNŢ DE MEDIU ÎN ZIARUL PANDURUL - 50 RON.

Vizualizări: 243

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: