Înjunghiat de un „prieten“

Un tânăr în vârstă de 20 de ani a ajuns duminică seara în stare critică la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu după ce a fost înjunghiat de un amic. Se pare că între cei doi avusese loc un schimb de mesaje jignitoare şi de ameninţări iar când s-au întâlnit faţă în faţă, Alexandru Manasia a fost lovit în spate cu un cuţit. Deşi putea să-şi piardă viaţa tânărul refuză să depună plângere împotriva amicului care l-a agresat.

Duminică noaptea tânărul a urcat într-un taxi şi a mers să se întâlnească cu un amic cu care se certase la telefon. Discuţia dintre cei doi a degenerat iar Alexandru Manasia a fost înjunghiat. Taximetristul a fost cel care l-a dus pe tânăr la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean. „Noi eram pe hol şi am văzut că a intrat un tânăr care se clătina, a mers puţin iar apoi a căzut. Ne-am dus să vedem ce are şi când l-am ridicat era plin de sânge şi l-am dus repede în salon, acolo la UPU. Am vorbit cu taximetristul care l-a adus şi l-a lăsat în faţa spitalului. A spus că s-a certat cu un prieten la telefon, că l-ar fi înjurat şi ar fi vorbit urât de mama lui. După ce s-au certat la telefon s-au întâlnit faţă în faţă şi s-au înjunghiat”, povesteşte un târgujian.

Medicii au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru a-i salva viaţa tânărului care a fost înjunghiat. „A venit un tânăr inconştient, în şoc hemoragic, cu o plagă înjunghiată, l-am stabilizat şi este internat în secţia de terapie intensivă”, a declarat Liliana Crăciun.

Un cadru medical de la Unitatea de Primiri Urgenţe a sesizat poliţia prin apelul unic 112. Oamenii legii s-au deplasat la spital însă băiatul a refuzat categoric să depună plângere împotriva amicului care i-a pus viaţa în pericol. Alexandru Manasia este internat acum în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: