Trei tineri au intrat cu maşina într-un stâlp de curent

Trei tineri au ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu după ce maşina în care se aflau a părăsit partea carosabilă şi s-a oprit într-un stâlp de electricitate, pe strada Bicaz din Târgu-Jiu. Din primele cercetări efectuate de poliţişti, viteza şi acrobaţiile cu maşina au fost cauzele care au dus la producerea evenimentului rutier.

Tinerii au ieşit aseară să se plimbe cu maşina prin oraş, dar din nefericire aceştia au încheiat plimbarea la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Şoferul a apăsat prea tare pedala de acceleraţie şi după ce a părăsit partea carosabilă, s-a oprit cu maşina într-un stâlp de electricitate. Cei care au fost la faţa locului susţin că tinerii au făcut acrobaţii cu maşina iar apoi au plecat cu viteză. „Noi stăteam de vorbă după stâlpul în care au dat cu maşina. Eu i-am văzut cum se învârteau cu maşina în mijlocul drumului. Au făcut asta de două sau de trei ori iar apoi au plecat cu viteză. Au ieşit de pe drum, s-au rostogolit pe malul ăsta şi s-au oprit în stâlp. Erau trei în maşină. Dar nu au mai putut ieşi. Oamenii i-au scos iar apoi au venit şi ambulanţele dar nu vorbea niciunul”.

„Nu ştiu ce s-a întâmplat“

Cei trei tineri au ajuns în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului însă nu şi-au putut aminti cum s-a întâmplat accidentul. „Noi am plecat de lângă lacul din Debarcader să ne plimbăm. Am plecat cu o singură maşină. Eu ştiu că stăteam în spate. Nu ştiu ce s-a întâmplat. M-am trezit în ambulanţă. Nu ştiu unde s-a întâmplat, ce s-a întâmplat, nu-mi amintesc decât că mă plimbam cu încă doi prieteni”, spune unul dintre aceştia.

Medicii le-au acordat celor trei primul ajutor, ei au ajuns la Spital cu traumatisme multiple. „Am primit trei pacienţi, victimele unui eveniment rutier. Unul este mai grav, are ruptură de bazin şi o coastă ruptă care se pare că i-a atins un plămân, altul are glezna ruptă şi un traumatism deschis la cap iar şoferul are ceva pe la coloană. Sunt stabilizaţi şi nu pun în prezent probleme deosebite”, a declarat medicul Liliana Crăciun.

În prezent, şoferul şi un pasager sunt internaţi în Secţia de Ortopedie iar cel de-al treilea este la Terapie Intensivă.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au demarat cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier. Din primele investigaţii se pare că de vină a fost viteza excesivă. „Ne-am deplasat pe strada Bicaz din municipiul Târgu Jiu unde a avut loc un eveniment rutier produs din nefericire cu rănirea gravă a trei persoane. Noi facem cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările care au dus la producerea accidentului. Se pare că de vină ar fi viteza excesivă”, a declarat Radu Brânzan, agent în cadrul Biroului Poliţiei Municipale.

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: