Înscrieri pentru Cupa „Porcului”

Cupa „Porcului”, tradiţionala competiţie de iarnă la minifotbal în Complexul Dolce Vita, se pregăteşte de start. Înscrierile au demarat deja şi se vor încheia pe 3 decembrie. Cupa „Porcului”, împărţită în acest an pe trei secţiuni, va debuta pe 8 decembrie şi se va încheia chiar înaintea Crăciunului.

Competiţia va fi împărţită în acest an pe trei secţiuni: Cupa „Porcului”, competiţie rezervată echipelor din Liga 1 de minifotbal Dolce Vita, precum şi celor puternice, provenite din exterior; Cupa „Porcului” a Firmelor, Instituţiilor şi Amatorilor şi Cupa „Porcului” a Primăriilor din Gorj.

Competiţia se va desfăşura timp de trei weekend-uri în Complexul Dolce Vita din Parcul Central, Târgu Jiu: 8-9, 15-16 şi 22-23 decembrie. Taxa de participare este aceeaşi ca şi anul trecut: 100 lei/meci/echipă. Data limită de înscriere este luni, 03.12.2018, urmând ca marţi, 04.12.2018, să aibă loc şedinţa tehnică şi tragerea la sorţi a jocurilor competiţiei.

Deţinătoarea trofeului este Dream Team, care a învins-o anul trecut în finală pe Ştiinţa Celei. La Primării, câştigătoare în 2017 a fost Primăria Târgu Cărbuneşti, după o finală cu Primăria Turburea. (A.A.)

Vizualizări: 357

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: