Înşelat: a plătit, dar nu a primit

În data de 26.05.2010, orele 19:45, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au fost sesizaţi de P.M., de 46 ani, din comuna Samarineşti, cu privire la faptul că a fost victimă a infracţiunii de înşelăciune, în sensul că a plătit unui necunoscut suma de 2.500 lei pentru cantitatea de 1.000 litri motorină, însă nu a mai primit ceea ce a plătit.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că partea vătămată a fost contactă telefonic în data de 25.05.2010, de G.D., care i-a spus că a fost contactat de un bărbat care i-a promis că poate furniza motorină la preţul de 2,5 lei/litru.

Ulterior, având în vedere discuţiile purtate, persoana necunoscută de partea vătămată a venit la domiciliul acesteia, şi s-au înţeles cu privire la vânzarea-cumpărarea a 1.000 litri motorină contra sumei de 2.500 lei.

După ce a primit suma de 2.500 lei, făptuitorul i-a spus părţii vătămate că pentru a intra în posesia motorinei trebuie să se deplaseze la o staţie peco din municipiul Motru. Aici, persoana neidentificată încă, sub pretextul că merge să caute un alt butoi gol pentru a încărca motorina, a dispărut.

Realizând că a fost înşelată, partea vătămată P.M. i-a sesizat pe poliţişti care în prezent desfăşoară investigaţii pentru identificarea suspectului şi recuperarea prejudiciului, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune.

Vizualizări: 96

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: