Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Insolvență prelungită la UATAA Motru

Administratorul special al Uzinei de Agent Termic și Alimentare cu Apă Motru a decis să ceară prelungirea cu un an a perioadei de insolvență, care ar fi expirat în primăvara acestui an.

Anunțul a fost făcut de primarul din Motru, Gigel Jianu, care acum câteva săptămâni îl acuza pe fostul administrator special Eugen Corcoață de faptul că a ținut evidență dublă a certificatelor de carbon și că ar fi făcut raportări false către instituțiile de mediu ale statului. Autoritățile locale au sesizat organele de anchetă, în timp ce Corcoață a spus că sunt fabulații.

Jianu spune însă că UATAA are de plată 6,4 milioane de lei pentru certificatele de carbon în loc de 3,4 milioane de lei, iar sursă de finanțare nu există.

UATAA Motru are de recuperat creanțe de 20 de milioane de lei și are debite de 1,2 milioane de lei, dar banii de la asociațiile de proprietari și de la firmele din localitate sunt tot mai greu de încasat. În aceste condiții, încă un an de insolvență ar fi necesar pentru echilibrarea financiară a societății. (A.A.)

Vizualizări: 1,423

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: