Inspecția Tehnică Periodică, făcută "la domiciliul" clientului

Registrul Auto Român, filiala Gorj, vine în sprijinul locuitorilor din comuna Bumbești Pițic. La solicitarea primăriei, instituția va realiza Inspecții Tehnice Periodice la tractoarele oamenilor direct la ei în localitate.


Posesorii de tractoare, care doresc să efectueze Inspecția Tehnică Periodică (I.T.P-ul), sunt așteptați să se înscrie la sediul Primăriei Bumbești Pițic, până la data de 18 iulie 2022.

"Pe 19 iulie 2022, Registrul Auto Român, filiala Gorj va deplasa un laborator mobil la Bumbești Pițic, la fostul I.L.F- "Uscător", actual FLITEXIM-Pinel, care va efectua pe loc I.T.P -ul pentru tractoare.
Pentru a veni în sprijinul posesorilor de utilaje agricole și a facilita această operațiune, doamna primar Irina Cojocaru a solicitat deplasarea specialiștilor R.A.R în localitatea noastră", au transmis reprezentanții primariei Bumbești Pițic.

Pentru efectuarea I.T.P-ului sunt necesare cartea de identitate a posesorului, cartea de identitate a utilajului agricol, iar autovehicolul să corespundă din punct de vedere tehnic.

Vizualizări: 5,946

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: