Inspecție pe Transalpina

Directorul Direcției Regionale Drumuri și Poduri Craiova, Călin Cosmin Petruț, a urcat, miercuri, pe Transalpina pentru a vedea cum decurge deszăpezirea pe cel mai înalt drum din țară. Utilajele încă intervin pe tronsonul de circa 30 de kilometri, între Rânca și Obârșia Lotrului. 

„Directorul regional a solicitat responsabililor de activitatea de deszăpezire să se asigure că deschiderea drumului nu va avea nicio zi de întârziere nejustificată, dar asta fără a se pune în pericol angajații care lucrează în zonă sau, după deschiderea traficului, siguranța participanților la trafic. 

Pe acest sector se acționează cu două autofreze, patru încărcătoare de mare capacitate și utilaje cu lamă. În paralel cu activitatea de deszăpezire se lucrează și la montarea semnalizării verticale și la verificarea parapetelui de protecție”, a transmis DRDP Craiova.

Transalpina rămâne închisă circulației publice până când va fi deszăpezită și pusă în siguranță. Cei care se aventurează pe tronsonul dintre Rânca și Obârșia Lotrului riscă amendă și rămân fără permis.

Galerie foto


Vizualizări: 440

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: