Parcare de 300 de locuri cu plată la stadion

Traficul din zona Bulevardului Constantin Brâncuşi ar putea fi mai aerisit după ce se va da în folosinţă parcarea subterană de la stadion. Primarul Marcel Romanescu doreşte interzicerea parcării şi staţionării în anumite zone de pe bulevard după ce se va inaugura stadionul.

Ceea ce trebuie să ştie cetățenii care acum parchează pe bulevardul Constantin Brâncuşi, gratis, este faptul că nu vor mai avea voie să parcheze în zona Prefecturii sau a Parcului Central, şi este posibil ca nici în zona Primăriei Târgu Jiu, după ce parcarea de la stadion va deveni operaţională. Şi ar mai trebui ştiut că vor avea acces în parcarea din stadion care va fi una cu plată. „Parcarea subterană va fi cu plată, toate locurile de parcare de la stadion vor fi cu plată, iar odată cu deschiderea parcării ne gândim foarte serios ca şi această zonă de parcare de lângă primărie să fie cu plată. Mai mult decât atât, trebuie luată în discuţie în Comisia de Circulaţie şi interzicerea pe anumite zone a parcării. Cel puţin pe Bulevardul Brâncuşi, în faţa Prefecturii şi în faţa Parcului Central se va interzice parcarea. Vom vedea ce facem cu taximetriştii, dar acolo va fi interzisă staţionarea odată cu deschiderea parcării de la stadion. Pentru că, subteran şi suprateran, la stadion vom avea în jur de 300 de locuri de parcare”, a explicat primarul Marcel Romanescu, care ar lua în considerare şi desfiinţarea parcării de la primărie dacă ar fi decizia sa: ”Luăm în discuţie şi parcarea din faţa Primăriei în Comisia de Circulaţie, dar acolo e o decizie care se ia după o discuţie în comisie, nu e o decizie a primarului. Dar având 300 de locuri de parcare la stadion, aş dori să folosim la maxim acea parcare”.

Probleme vor apărea probabil atunci când vor fi meciuri importante, cum sunt cele ale echipelor naţionale, sau meciuri internaţionale, când regulamentele impun blocarea unui anumit număr de locuri de parcare pentru delegaţiile oficiale şi pentru cei cu acces în zona VIP.

Vizualizări: 2,052

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: