Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Instalarea în funcţie a lui Caragea la şefia IPJ – secret de serviciu?!

Noul şef al Poliţiei Gorj a fost instalat în funcţie fără ca la eveniment să fie chemaţi reprezentanţi ai autorităţilor judeţene sau ai presei. Comisarul şef Salvador Viorel Caragea şi-a preluat prerogativele de inspector şef al IPJ Gorj după o şedinţă desfăşurată miercuri la sediul instituţiei, în prezenţa unor reprezentanţi centrali ai Ministerului de Interne. Jurnaliştii au aflat doar pe surse despre instalarea respectivă, instituţia condusă de acum încolo de Caragea nefăcând public evenimentul şi neoferind nici explicaţii pentru situaţia respectivă. Câteva rânduri într-un comunicat de presă au anunţat sec preluarea ştafetei de către noul comandant, acesta fiind ferit astfel de întrebările jurnaliştilor despre planurile pentru viitor. Prefectul de Gorj, Ion Florescu, şi preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Călinoiu, nu au participat nici ei la instalarea lui Caragea pentru că nu au fost invitaţi şi nici măcar nu au ştiut despre eveniment. Călinoiu spune că, într-un fel, găseşte firesc să nu fie prezent la ceremonie pentru ca Poliţia să nu mai fie acuzată că se implică în jocuri politice, deşi, tot sursele susţin că promovarea actualului inspector şef nu s-a făcut fără acceptul mai marilor din PSD Gorj. 
 La şedinţa de investire nu a fost chemat nici măcar preşedintele Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică, Valentin Popa, care este consilier judeţean şi un important lider sindical din judeţ. Acesta recunoaşte că a aflat de la jurnalişti despre faptul că Viorel Salvador Caragea şi-a preluat atribuţiile în mod oficial, lucru pe care şi-l explică doar prin faptul că "trăim în România". Postul ocupat acum de Caragea a rămas liber după plecarea fostului comandant Constantin Nicolescu la şefi IPJ Dolj. Viorel Salvador Caragea îl va avea ca adjunct pe Ion Voinescu, fostul adjunct şi din perioada lui Nicolescu, rocada dintre cei doi fiind evidenţiată deja pe pagina de internet a IPJ Gorj.
 


Vizualizări: 271

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: