Instanţa a decis ca Vintilescu să fie repusă pe post

Tribunalul Gorj i-a dat câştig de cauză fostei directoare a Minprest SA în procesul pe care l-a intentat firmei după schimbarea din funcţie. La prima instanţă Elena Vintilescu a câştigat, dar Minprest va face recurs. Postul de director este ocupat acum de liberalul Gabriel Giorgi.

Elena Vintilescu ar putea să câştige în instanţă repunerea pe funcţia de director la Minprest. Acesta a confirmat la Radio Infinit că a câştigat procesul cu unitatea.  „Eu vreau ca Minprest să meargă bine. Nu sunt omul care să alerg după funcţii. Vreau să mi se recunoască meritele profesionale şi că am avut mandat pentru a ocupa postul de director general”, a declarat Vintilescu.

Fosta directoare mai spune că nu vrea neapărat să revină pe funcţie. „Nu neapărat, mai vedem“, a spus aceasta. Elena Vintilescu n-a mai fost la serviciu de când a fost schimbată din funcţie. Aceasta spune că a avut nişte probleme de sănătate, dar că va reveni la serviciu, pe poziţia de şef de secţie la Motru.

Cât despre procesul pe care îl are cu Camera de Conturi, referitor la prejudiciul creat unităţii, Elena Vintilescu spune că aşteaptă decizia instanţei. În acelaşi timp,Alin Văcaru, director adjunct al Minprest Rovinari, anunţă că unitatea va face recurs.„Punctul meu de vedere este că a fost schimbată conform legii în vigoare. Sunt probleme mult mai mari lăsate în urmă de doamna Vintilescu”, spune Văcaru, referindu-se la prejudiciul de circa 3 miliarde de lei vechi descoperit de Curtea de Conturi.

Vizualizări: 153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: