Instrumentele de scris, produsele care dau sens si culoare papetariei

Magazinele online profesioniste de papetarie, birotica si articole de mobilier de birou fac o delimitare foarte clara a produselor lor si includ instrumentele de scris intr-o categorie separata. Cu toate acestea, hartia, in toate formele sale, ar fi inutila fara ele, motiv pentru care in articolul de fata vom vorbi despre creioanele, pixurile si stilourile din oferta unui astfel de furnizor.

Magazinul de birotica si papetarie OfficeClass.ro este nr. 1 din Romania pe domeniul sau si iti pune la dispozitie sute de instrumente de scris, de la cele mai banale creioane si pixuri, la stilouri de lux. Iata, in continuare, care sunt principalele categorii disponibile pe site-ul acestui furnizor:

- pixuri cu/fara mecanism;

- pixuri cu gel;

- rollere si linere;

- stilouri;

- instrumente de scris de lux;

- creioane, creioane mecanice si rezerve;

- creioane grafit cu/fara lemn, creioane colorate profesionale;

- markere, markere permanente, markere cu vopsea, textmarkere;

- desen tehnic;

- seturi speciale/exclusive pentru desen;

- pasteluri profesionale;

- carbune pentru desen etc.

Aceste instrumente de scris care ajuta industria papetariei provin exclusiv de la branduri recunoscute la nivel international. Este vorba despre Edding, Faber Castell, Herlitz, Kores, Noki, Parker, Pelikan, Pilot, Rotring, Schneider, Senator, Sharpie, Stabilo si Waterman. Acestea au o grosime de scriere mare, medie sau fina, iar culorile pe care le lasa pe hartie si alte produse de papetarie variaza de la clasicele negru, albastru si rosu, la electricul violet, argintiu, auriu sau peacock.

Iata, in continuare, ofertele OfficeClass.ro pentru unele dintre cele mai apreciate instrumente de scris, fara de care industria papetariei nu ar mai fi fost aceeasi:

1. Pix cu mecanism Schneider Contrast XB - 37,08 lei

Acest pix "incanta" produsele de papetarie cu o grosime de scriere de 0,7 milimetri, cu pasta de vascozitate redusa, rezultat al tehnologiei Viscoglide. Schneider Contrast XB reprezinta o combinatie ingenioasa de pasta si gel, care face ca pixul sa alunece mult mai usor pe hartie, spre comparatie cu gelul.

Corpul pixului este realizat din plastic si portiuni cauciucate, in doua nuante de albastru, in timp ce clema, varful si butonul sunt metalice. Acest instrument de scris, cu mecanism de tip click (prin apasare), se livreaza ambalat individual, in cutie transparenta.

2. Creion mecanic Rotring 800+ Profesional - 262,93 de lei

Acest creion mecanic se "intelege" de minune cu toate produsele de papetarie, dar si cu utilizatorii, intrucat este confortabil pentru o folosire indelungata. Modelul Rotring 800+ Profesional are forma hexagonala, pentru a preveni alunecarea pe suprafata de lucru, dar si un indicator de duritate, pentru a identifica rapid diferitele creioane.

Prevazut cu mecanism retractabil, acest instrument de scris este soft touch, are un varf de mare precizie si un grip randalinat.

3. Stilou Parker Duofold Royal Prestige Burgundy Chevron CT - 3.845,96 de lei

Daca produsele de papetarie ar putea vorbi, toate ar spune ca isi doresc sa scrii pe ele cu stiloul Parker Duofold Royal Prestige. Tratat cu lac metalic de culoare burgundy, modelul Chevron CT este placat cu paladiu si prevazut cu un capac care se inchide prin infiletare.

Prevazute cu penita din aur masiv de 18 carate, placata partial cu rodiu si avand in varf o pastila de iridiu, aceste stilouri au fost folosite de-a lungul timpului de mari personalitati, precum Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, Ronald Reagan, George Bush, Kennedy, Bill Clinton sau Theresa May.

Vizualizări: 1,291

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: