Moș Crăciun dă telefoane la Shopping City Târgu

În luna cadourilor, Shopping City Târgu Jiu pune la bătaie două telefoane iPhone 11 PRO și își întâmpină vizitatorii într-un cadru de poveste, cu multe surprize. În weekend-ul 14-15 decembrie, cei care sunt în căutarea darurilor de Crăciun se vor întâlni cu personaje fantastice, precum Mirror Man sau Invisible Man, iar începând cu data de 16 decembrie și până în ajunul Crăciunului, Moș Crăciun le dă întâlnire celor mici.

Weekendul acesta, în intervalul 16:00-18:00, cei care au început deja cumpărăturile de sărbători, vor putea întâlni pe culoarele centrului comercial cei mai iubiți roboți, care se pot transforma într-o clipă.

Cel mai îndrăgit bătrân din toate timpurile, Moș Crăciun va poposi la Shopping City Târgu Jiu însoțit de doi dintre spiridușii săi. Astfel, în fiecare zi începând cu 16-20 decembrie, Moș Crăciun îi așteaptă pe cei mici între orele 17:00-21:00, să îi spună ce își doresc să găsească sub brad.

Apoi, în perioada 21-23 decembrie moșul îi așteaptă pe cei mici între orele 14:00-20:00, iar în ajun de Crăciun acesta va mai fi la Shopping City Târgu Jiu în intervalul 11:00-15:00, chiar înainte de a pleca în călătoria prin întreaga lume.

 Toate cumpărăturile realizate în perioada 10-24 decembrie, în valoare de minimum 300 de lei (pe cel mult 3 bonuri cumulate, dintre care maximum un bon poate să conțină strict produse alimentare), se pot transforma în șansa de a câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele două telefoane iPhone 11 PRO.

Pentru a intra în concurs, clienții centrului comercial trebuie să prezinte bonurile la Info Desk, în ziua în care au fost emise. Câștigătorul va fi anunțat pe 27 decembrie.

Ateliere de creație pentru cei mici

Spiridușii moșului au pregătit ateliere menite să îi ajute pe cei mici să își dezvolte creativitatea și abilitățile practice. Astfel, la Shopping City Târgu Jiu copiii sunt invitați la ateliere de creație precum:

16 Decembrie – Happy Snowman – include activități cu diferite tipuri de hârtie

17 Decembrie – Fulgi de nea – atelier în cadrul căruia micuții vor crea ornamente din hârtie pentru bradul de Crăciun

18 Decembrie – Peisaje de iarna – atelier de pictură

19 Decembrie – Le it snow – micuții vor face un om de zăpadă

20 Decembrie – Christmas Tree – cei mici vor realiza ornamente pentru brad din bețe de înghețată și diverse materiale textile

21 Decembrie – Coronița veselă – atelier de creație cu diferite tipuri de hârtie

22 Decembrie – Brăduțul ce strălucește – atelier de creație din bețe de înghețată colorate, nasturi, strasuri, gliter

23 Decembrie – Winter craft – atelier de creație în care cei mici vor confecționa decorațiuni de iarnă cu ajutorul globurilor din polistiren, gliter, materiale textile și nasturi.

24 Decembrie – Conul colorat – decorațiuni de brad din conuri și materiale textile

Accesul la evenimente este gratuit pentru vizitatorii centrului comercial.

Vizualizări: 2,012

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: