Întăriri la echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu va avea în noul sezon un alt obiectiv pentru echipa de handbal feminin. Dacă în primul an de existenţă s-a clasat pe locul trei în serie, în noul sezon echipa pregătită de Liviu Andrieş îşi va propune un loc mai sus pe podium.

Pentru că va avea de îndeplinit un obiectiv mai îndrăzneţ, echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu va avea nevoie şi de întăriri în acest an. Conducerea secţiei i-a numit recent şi antrenorului Liviu Andrieş un ajutor pe banca tehnică, acesta urmând să âl aibă ca antrenor secund pe antrenorul Andrei Enache, cel care pregăteşte şi echipa de junioare a clubului.

Directorul CSM Târgu Jiu, Robert Bălăeț, a anunțat deja o serie de transferuri pentru echipa de handbal feminin dar nu a anunţat nume deocamdată. Precum și modificări pe banca tehnică. Antrenorul formației de junioare 3, Andrei Enache, va deveni secundul lui Liviu Andrieș în noul sezon. „La echipa de Divizia A feminin antrenor secund va fi Andrei Enache, cel care va fi secundul lui Liviu Andrieş dar va rămâne în continuare şi antrenor principal la echipa de junioare III a clubului. Este un antrenor foarte calificat şi care munceşte foarte mult şi vrem să facem şi mai uşor trecerea acelor junioare spre seniorat şi obligatoriu el va trebui să fie acolo secund la prima echipă. Ne-am înţeles deja cu el, s-au înţeles şi antrenorii între ei pentru că sunt buni prieteni şi nu vor fi probleme”, a explicat Robert Bălăeț această mutare pe banca tehnică a echipei.

Reunirea echipei de handbal fete este programată la începutul lunii iulie iar până atunci se vor perfecta şi primele transferuri pentru noul sezon. Deocamdată echipa de handbal a pierdut portarul titular în sezonul încheiat în acest an, pe Marina Dumanska, care a fost transferată de Universitatea Cluj, echipă care evoluează în Liga Florilor.

Vizualizări: 386

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: