CSM Târgu Jiu, fără probleme financiare în primul sezon

Clubul Sportiv Municipal din Târgu Jiu a pornit la drum în anul 2019 cu două echipe de seniori şi două secţii cu mai multe grupe de copii şi juniori. Clubul nu a avut un buget extraordinar de mare ca să îşi permită super-transferuri dar nici foarte mic să se întârzie salariile către jucători sau alte plăţi.

CSM Târgu Jiu stă foarte bine din punct de vedere financiar şi o spun chiar cei care fac parte din club, antrenori şi jucători, care nu au simţit că ar avea probleme financiare şi au primit tot timpul salariile la zi. Nici în privinţa transferurilor, cel puţin la secţia de baschet, nu au fost plângeri pentru că s-au găsit sponsori care să susţină transferurile dorite de antrenor.

Antrenorul Claudiu Alionescu nu are motive să se plângă din acest punct de vedere şi spune că toată lumea are cuvinte de laudă la adresa clubului primăriei care nu are restanţe financiare: „Noi nu ne-am confruntat cu nici un fel de problemă de natură financiară în acest sezon. Totul a fost absolut la zi, toată lumea a fost la zi cu plăţile şi toată lumea vorbeşte la superlativ de CSM şi de aceste lucruri, ceea ce înseamnă salarii, deplasări, cazări şi aşa mai departe au fost acoperite cu brio şi la un standard ridicat”.

Rămâne de văzut acum dacă, odată cu înfiinţarea noilor secţii de volei şi atletism, consilierii locali vor aproba mărirea bugetului, mai ales că cele două echipe de seniori vor avea din nou nevoie de întăriri pentru că îşi propun alte obiective.

Vizualizări: 466

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: