Rezultatele Universităţii Craiova în meciurile amicale cu FC Viitorul

Universitatea Craiova a câștigat cel de-al doilea meci amical, disputat sâmbătă după-amiază, împotriva celor de la FC Viitorul, scor 2-1. În primul amical, jucat sâmbătă dimineaţă, oltenii au pierdut la scor de neprezentare, scor 3-0 pentru echipa lui Gică Hagi.

Universitatea Craiova și Viitorul Constanța au jucat sâmbătă două meciuri amicale, disputate fără spectatori, programate la ora 11:00, respectiv 14:30. Cele două formații au dorit să teste potența fizică a jucătorilor, rulând astfel tot lotul de jucători, acesta fiind și motivul pentru care au preferat să se dueleze în două rânduri.

Atât cei de la Viitorul cât și cei de la Universitatea Craiova au fost foarte atenţi pentru a nu se accidenta în aceste două meciuri, factorul rezistenței fizice fiind principalul obiectiv monitorizat de către staff-urile celor două echipe. Partidele s-au jucat fără spectatori şi au fost primele amicale din România transmise la TV de după declanșarea pandemiei de coronavirus care a cauzat pauza totală de fotbal.

Viitorul Constanța a câștigat la scor de neprezentare primul amical cu Universitatea Craiova, înainte de reînceperea campionatului. Echipa lui Gheorghe Hagi a marcat de trei ori în poarta oltenilor printr-o „dublă” a lui Louis Munteanu și o reușită a lui Cosmin Bîrnoi.

În cel de-al doilea meci, după ce Viitorul a deschis rapid scorul, Cristi Bărbuț a reuşit dubla şi a câştigat practic meciul.

Craiova este în continuare angrenată în lupta la titlu, acum și cu un antrenor nou. Cristiano Bergodi s-a aflat pentru prima dată în situația de a-și urmări jucătorii în cadrul unor partide-test.

ECHIPELE DE START:

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Mitran, Bălașa, Acka, Vătăjelu, Mateiu, Cicâldău, Nistor, Bărbuț, Ivan, Baiaram

Rezerve: Popescu, Gardoș, Vlădoiu, Ivanov, Popescu, Nițu, Danciu

Antrenor: Cristiano Bergodi

Viitorul: Căbuz – Boboc, Mladen, Ganea, Ghiță – Casap, Ciobanu, Artean – Iancu, Rivaldinho, Pitu

Rezerve: Buzbuchi, Andronache, Bodișteanu, Georgescu, Buta, Chițu, Dănuleasa, Grameni, Popescu, Grosu

Antrenor: Gheorghe Hagi

Vizualizări: 924

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: